TARIEVEN


TARIEVEN


Intake gesprek:
50 minuten                                     € 67,-  
                                         
Sessie:
50 minuten                                     € 67,- 

Groepstraining:
90 minuten                                     € 32,-


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners), en de Koepelorganisatie (RBCZ) Afhankelijk van de aanvullende verzekering en zorgverzekeraar bestaat de mogelijkheid om de sessies deels vergoed te krijgen. Meer informatie kunt u vinden op de site van de NFG of klik hier, of neem contact op met uw zorgverzekeraar onder vermelding van mijn codes

 
Huisregels:
  • Afzeggen van een afspraak kan alleen telefonisch. Het kan altijd gebeuren dat er iets tussenkomt maar laat dit wel even weten. Gebeurt dit voor een derde keer dan ben ik genoodzaakt de helft van de sessie kosten in rekening te brengen. Laat je helemaal niets van je horen dan wordt de gehele sessie in rekening gebracht.
  • Wij gaan ten alle tijden met wederzijds respect met elkaar om.
  • Uw privacy als cliënt wordt ten alle tijden gewaarborgd.
  • Alles wat tijdens de sessies wordt besproken is en blijft vertrouwelijk. De uitzondering op deze regel is als er sprake is van reëel gevaar voor derde(n). Denk hierbij aan een misdrijf, misbruik, mishandeling en dergelijke. Ik zal mijn vermoeden ten alle tijden met u bespreken en u op de hoogte stellen van het feit dat ik, indien nodig, contact zal opnemen met de autoriteiten.
Share by: